Ny ägare till Harö Livs

Nu är det full aktivitet på Harö Livs! En ny engagerad ägare vill, som vi, utveckla verksamheten. Den nye ägaren heter Carl Michael Augustsson.

Affären kommer även fortsättningsvis att drivas av Mats, Urban och Kirsten, som nu tillsammans med den nye ägaren kan engagera sig ytterligare i utvecklingen av Harö Livs.

Carl Michael förklarar själv sitt köp av fastigheten så här:

image

”Den här typen av verksamhet måste man köpa och driva med hjärtat. Jag har allt sedan jag var hamnkapten på KSSS Sandhamn på 80-talet närt en dröm om en verksamhet i skärgården och nu uppstod den möjligheten. Jag har som liten varit mycket på havet, båtchef på KA1, seglat Gotland Runt och åkt mycket i skärgården på fritiden – jag tycker mig förstå dess förutsättningar och behov. Därav att jag vill utveckla fastigheten och dess verksamhet tillsammans med Haröborna och det rörliga skärgårdslivet till det som efterfrågas – Personligen söker jag en säker hamn, möjlighet till träning och ett bra glas vin. Allt detta i en vacker skärgårdsmiljö, här tror jag inte att mina fantastiskt engagerade hyresgäster tänker annorlunda. Med det aktiva liv många av oss lever idag är det inte bara båtens batterier (eller barnens devices) som måste laddas, även vår kropp och själ behöver det.”

Ja, vi ser verkligen fram emot en nystart av hela verksamheten och hoppas att vädret denna sommar ska stå oss bi.

 

 


harolivs